twee cyperse kittens

Vind een betrouwbare kattenoppasser in Tilburg

Wij brengen je in contact met Kattenoppassers in Tilburg

 

Kies uit onze fijne gemeenschap van lokale kattenoppassers in Tilburg. Zij bieden kattenoppasdiensten aan met dagelijkse bezoeken of overnachtingen bij jou thuis. Het is een geweldig alternatief voor kattenpensions.

 

 

resultaten! - van de huisdierenoppassers weergegeven!  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sorry, er zijn nog geen oppassers bij jou in de buurt.

Maar blijf alsjeblieft in contact, we sturen je graag een email wanneer een nieuwe oppasser bij jou in de buurt zich heeft aangemeld.

Je kunt ook een huisoppas overwegen - gegarandeerd extra veel knuffels voor je kat!

- van de huisdierenoppassers weergegeven!

Cat in a Flat is een betaalde kattenoppasservice waarbij een gescreende oppas voor je kat zorgt in het comfort van hun eigen huis.

 

Als je een lokale kattenoppas in Tilburg boekt, bieden ze kattenoppasdiensten aan zoals het voeden van je kat, het verschonen en schoonmaken van de kattenbak en het spelen en knuffelen met je kat. Indien nodig kunnen onze betrouwbare kattenoppassers ook extra diensten aanbieden, zoals het toedienen van medicijnen aan je kat, overnachtingen en andere basiszorg voor thuis.

 

Tijdens je eerste gratis kennismaking met je kattenoppasser van Cat in a Flat, krijg je de kans om te zien hoe ze met je kat omgaan en ook om de individuele behoeften van je kat uit te leggen.

 

Het boeken van een kattenoppas bij Cat in a Flat is ook betaalbaarder dan een pension of het vinden van een kattenhotel in Tilburg.

 

 

 

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT