Hoe het werkt

Nog 3 stappen voor dat je kat heerlijk verwend wordt en dat je op vakantie kan gaan zonder schuldgevoel!

 

 1. Stap 1

  Op zoek naar een cat sitter?

  Vul simpelweg jouw postcode of de naam van jou regio in, plus de datum waarop je een cat sitter nodig hebt. Cat in a Flat zal je vervolgens in contact brengen met een aantal leuke kattenoppassers bij jou in de buurt.

   

  Elke kattenoppasser heeft een profielpagina waar je hun ervaring, kwalificaties, VOG, tarieven, vaardigheden in buik-aaien, etc. kunt bekijken.

   

  Met onze online kattenoppasservice kun je individueel voor 1 of 2 bezoeken per dag of overnachtingen kiezen.

   

  Zodra een oppas zijn beschikbaarheid heeft bevestigd, kun je doorgaan met de boeking en de online betaling.

 2.  

  Stap 2

  Maak een afspraak om elkaar te ontmoeten

  Zodra je jouw favoriete sitter hebt gekozen, regel je van tevoren een ontmoeting. Dit is de beste manier om erachter te komen of jouw 'baas' jouw keuze goedkeurt. Vind hier meer informatie over het boeken van de perfecte sitter en contracten.

   

  De kattenoppasser dient naar jouw huis te komen om jouw kat te ontmoeten, zijn/haar routine te leren kennen, te weten waar het voer wordt bewaard en om de sleutel op te halen. Alle kattenoppassers zijn bereid om jouw specifieke kattenverzorgingsinstructies op te volgen, zolang je deze duidelijk maakt.

   

  Meer informatie over hoe de kennismaking werkt vind je hier.

 3.  

  Stap 3

  Leun achterover en ontspan, je kat wordt goed verzorgd.

  Zodra je de dagelijkse bezoeken, eenmaal of tweemaal per dag, of overnachtingen hebt bevestigd, zal jouw kattenoppasser gedurende de gehele duur van uw boeking volledig gedekt zijn door onze Cat in a Flat Garantie.

  Het is belangrijk voor ons dat je katten veilig en gezond zijn, daarom houden al onze kattenoppassers zich aan de gedragscode. En voor extra gemoedsrust (en omdat we weten dat je ze mist), ontvang je ook dagelijks een foto van je katten.

   

  Onze kattenoppassers bieden individuele diensten aan, zodat je het kunt afstemmen op jouw wensen en de behoeften van jouw katten.

   

  Hun diensten omvatten over het algemeen:

   

  - Voeren en vers water geven

  - De eet- en drinkbakken schoonmaken

  - De kattenbak schoonmaken

  - Speeltijd en knuffels

  - Dagelijkse updates en foto's via sms, e-mail of Whatsapp

   

  Voel je vrij om je kattenoppasser te vragen of ze bereid zijn om extra diensten te verlenen, maar houd er rekening mee dat sommigen hiervoor wat extra in rekening kunnen brengen.

   

  - Post ophalen

  - Medicatie toedienen

  - Verzorging (Borstelen, nageltjes knippen enz.)

  - Ventileren van het appartement, op verzoek

  - Water geven aan kamer - en balkonplanten, op verzoek

  - Openen en sluiten van de gordijnen en jaloezieën, op verzoek

  - Zorgen voor andere kleine huisdieren zoals konijnen en hamsters, op verzoek.

   

  We hopen je te helpen bij het vinden van de beste kattenoppassers bij jou in de buurt. Je katten thuis laten verzorgen is een geweldig alternatief voor kattenpensions en veel minder stressvol voor jouw kat en jou dan welk pension dan ook.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Wanneer moet ik op zoek naar een kattenoppasser?

Hoe eerder, hoe beter bij het zoeken naar een kattenoppasser, vooral als het de eerste keer is dat je een kattenoppasser wilt boeken.

Cat in a Flat zou aanraden om minstens een paar weken de tijd te nemen om een betrouwbare kattenoppasser te vinden. Tijdens drukke periodes, zoals rond de zomer en feestdagen, is het verstandig om minstens een maand van tevoren te beginnen met zoeken.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT