Over ons

Cat in a Flat is een vertrouwde kattenoppasgemeenschap, gecreëerd door kattenliefhebbers voor kattenliefhebbers.

 

We weten hoe vervelend het kan zijn om een perfecte oppas voor je kat (sorry, je kattenkindje) te vinden. Je raakt door de bedankcadeautjes voor vrienden en buren heen, maar je wilt echt iemand vinden die je kunt vertrouwen. Daarom hebben we deze gemeenschap gemaakt - we koppelen katteneigenaren aan lokale, betrouwbare kattenliefhebbende oppassers. Want wie kan er nu beter voor jouw harige vriendjes zorgen dan iemand die echt van ze houdt en ze begrijpt?

Onze missie is om katten te helpen in het comfort van hun eigen huis te blijven door katteneigenaren te verbinden met betrouwbare, lokale kattenliefhebbende oppassers.

Zelf gefinancierd. Zelf gemotiveerd.

 

Cat in a Flat is opgericht door Julie Barnes en Kathrin Burckhardt.

Als katteneigenaren vonden we het zelf altijd moeilijk om op vakantie te gaan en onze katten achter te laten (die je in tegenstelling tot honden niet echt kunt meenemen). Dus zijn we begonnen met het opzetten van een netwerk waar echte kattenliefhebbers voor onze katten zouden zorgen, zodat we gerustgesteld konden zijn dat ze werden gevoerd, mee gespeeld werden, genoeg knuffels, aandacht en buikkriebels kregen en ook lekker naar buiten konden staren en in dozen konden zitten.

Naast dat we de trotse ouders zijn van Soda en Casper, zijn we ook digitale experts en werken we al zo'n 15 jaar in de online industrie.

Door onze passie voor katten te combineren met het creëren van digitale platforms, willen we een netwerk opzetten dat gebaseerd is op een gemeenschap waar alle kattenliefhebbers, of ze nu een eigenaar of oppasser zijn, of gewoon van katten houden, welkom zijn.

If you are interested in talking to us about our business, please email
support@catinaflat.com

All investors and their cats welcome!


Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT