twee cyperse kittens

Nachtelijke kattenoppas - ideaal voor kittens en oudere katten

Uitstekend       op basis van 337908 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Ontdek de nachtelijke kattenoppasdienst waar kattenoppassers bij jou thuis verblijven en overnachten om jouw kat meer te bieden dan alleen een dagelijks bezoek. Ideaal voor kittens, oudere katten of katten die medicatie nodig hebben.

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 337908 beoordelingen

Sommige katten hebben meer aandacht nodig dan andere, vooral jonge kittens, oudere katten en katten die medicatie nodig hebben. Voor deze katten kan een overnachtende oppas een betere oplossing zijn dan een oppasser die dagelijks bezoekt terwijl je weg bent. Vakantie kattenverzorgers zijn ook een geweldig alternatief voor kattenpensions: katten kunnen gelukkig blijven in het comfort van hun eigen huis.

 

Je hebt de geruststelling dat een kattenliefhebbende verzorger van 's avonds tot 's ochtends bij jouw harige vriend zal zijn. Een overnachtende kattenoppasser bied ook gemoedsrust dat je je woning niet voor lange tijd onbewoond achterlaat.

 

Al onze gescreende en vertrouwde verzorgers gaan verder dan alleen het voeden van je kat en het verschonen van de kattenbak. Spelen en socialiseren met je kat is net zo belangrijk, evenals het sturen van dagelijkse updates en foto's.

 

Cat in a Flat bied een ruime selectie van op maat gemaakte thuisverzorgingsopties voor katten aan, afhankelijk van de behoeften van je kat. Zoek in onze gemeenschap om de beste lokale kattenoppasser te vinden die ervaring heeft met het toedienen van medicatie, en zelfs met het geven van injecties. Velen zullen ook graag je planten water geven en de post ophalen.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Hoe je je voorbereidt op een overnachtende kattenoppasser

Het inhuren van een kattenoppasser die blijft overnachten, vereist meer planning en voorbereiding dan wanneer ze alleen maar één of twee keer per dag voor een bezoek naar je huis zouden gaan.

Nachtelijke kattenoppasdiensten vereisen extra voorbereiding om klaar te zijn voor je gast. Hier zijn de beste tips om ervoor te zorgen dat je kattenoppasser zich welkom voelt in je huis. Het is belangrijk dat ze alles hebben wat ze nodig hebben gedurende hun verblijf.

Hier is de handige checklist van Cat in a Flat voor de voorbereiding van je overnachtende kattenoppasser.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT