twee cyperse kittens

Vind een liefdevolle cat sitter bij jou in de buurt

Uitstekend       op basis van 320843 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Heb je moeite om een lokale kattenverzorgingsservice te vinden om voor je prachtige kat te zorgen? Onze geweldige cat sitting gemeenschap zal je helpen de beste cat sitters bij jou in de buurt te vinden.

 • Lokale cat sitters

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende cat sitters.

 • Cat Sitting Service

  Zodra je je favoriete cat sitter hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een cat sitter nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word een cat sitter

  Cat sitters kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle sitters kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 320843 beoordelingen

Heb je een cat sitter nodig? Cat in a Flat helpt je om de beste lokale cat sitters te vinden. Doorzoek onze gemeenschap van kattenliefhebbende sitters bij jou in de buurt om de perfecte match te vinden voor jou en de behoeften van jouw kat. We sorteren de zoekresultaten op basis van jouw locatie, zodat je gemakkelijk connecties met sitters kunt maken in jouw buurt.

 

Of je nu dagelijkse bezoeken, overnachtingen of een sitter nodig hebt die ervaring heeft met het toedienen van medicijnen, er is een Cat in a Flat sitter die kan helpen. Al onze cat sitters bieden thuisbezoeken voor je kat, waardoor jij en je kat de stress van een pension vermijden.

 

Onze cat sitters zijn allemaal gescreend, hebben een adrescontrole ondergaan en vallen onder onze Cat in a Flat Garantie, dus je weet dat jij en je kat in veilige handen zijn. Je kunt ook oprechte beoordelingen lezen die door onze leden zijn achtergelaten op het profiel van elke cat sitter voor extra gemoedsrust.

 

We vragen onze cat sitters om veel verder te gaan dan alleen je kat te voeden en de kattenbak schoon te maken. Spelen met je harige vriend en je updates en foto's sturen zijn een essentieel onderdeel van de taak. Onze cat sitters zouden graag een op maat gemaakte, individuele cat sitting oplossing met je bespreken en kunnen niet wachten om je kat te ontmoeten.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost kattenoppas?

De prijs van kattenoppas hangt af van het niveau van de service en de kattenoppasser zelf. Meer ervaren kattenoppassers die extra diensten aanbieden zoals het toedienen van medicijnen, vragen meer geld.

 

Kattenoppassers bieden een op maat gemaakte service, dus je kunt extra diensten tegen betaling toevoegen, zoals het ophalen van de post of het water geven van de planten. Denk goed na over het niveau van de service en de zorg die jouw kat nodig heeft van een oppasser. Zoals bij de meeste dingen, is de goedkoopste optie niet altijd de beste als het om kattenoppas gaat. 

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT