twee cyperse kittens

Geweldig alternatief voor kattenpensions

Uitstekend       op basis van 320832 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Laat jouw katten in het comfort van hun eigen huis verblijven terwijl ze verzorgd worden. Vind een kattenoppas die één of twee keer per dag langskomt of blijft overnachten, afhankelijk van de behoeften van jouw katten.

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 320832 beoordelingen

Laat de vakantiestress van de zorg voor je kat achter je terwijl je weg bent van huis. Cat in a Flat is een veilig, gemakkelijk te gebruiken alternatief voor kattenpensions en -opvang. Jouw katten worden verzorgd in het comfort van hun eigen huis. Dat betekent geen tijden om je kat langs te brengen, geen transport en een rustigere en gelukkigere kat wanneer je thuiskomt.

 

Vind de beste lokale kattenoppassers die in jouw huis zorg bieden, één of twee keer per dag, of een overnachting, afhankelijk van de behoeften van jouw kat. We vragen kattenoppassers om nét dat stapje extra te nemen. Naast het voeden van jouw kat en het schoonmaken van de kattenbak, kun je verwachten dat jouw kattenoppasser met jouw harige vriend speelt en jou regelmatig updates en foto's stuurt. Zij kunnen zelfs medicijnen toedienen, planten water geven en de post ophalen - het is echt een op maakt gemaakte kattenoppasdienst.

 

Zoek in de gemeenschap van Cat in a Flat naar een katliefhebbende verzorger bij jou in de buurt. We moedigen onze gemeenschap aan om beoordelingen achter te laten voor de kattenoppassers waar ze van houden, om je gemoedsrust te geven. Bovendien zijn al onze betaalbare kattenverzorgers gescreend, rekenen ze per bezoek en niet per kat, en vallen ze onder onze Cat in a Flat Garantie.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Is het slecht om je kat in een pension te laten verblijven?

De meeste kattenpensions zijn professioneel gerunde faciliteiten die 24 uur per dag zorg en aandacht voor katten bieden.

Het is niet slecht of verkeerd om je kat in een pension te laten verblijven, vooral als je geen andere oplossing voor de kattenverzorging kunt vinden. Maar het regelen van kattenverzorging aan huis is een betere, vriendelijkere oplossing voor je kat. Kattenoppas is ook handiger voor jou! Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk op zoek gaat naar kattenoppassers om de beste zorg voor jouw huisdier te garanderen.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT