twee cyperse kittens

De beste manier om beoordeelde kattenoppassers te vinden

Uitstekend       op basis van 328353 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Onze kattenoppassers zijn door ons gescreend en beoordeeld door hun klanten. Bekijk gratis de profielen van lokale kattenoppassers om hun tarieven te zien, te kijken wanneer ze beschikbaar zijn en hun beoordelingen te lezen.

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 328353 beoordelingen

Als gewaardeerde klantenservice begrijpen we hoe belangrijk het is om transparant te zijn en hebben we in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, welke ondersteund wordt door de beoordelingen en ervaringen van tevreden klanten.

 

We begrijpen dat een recensie van een vorige klant belangrijk is voor jouw keuze in kattenoppassers. We hebben het daarom heel makkelijk voor je gemaakt om alle beoordelingen van kattenoppassers in hun profielen te lezen terwijl je door onze kattenoppasgemeenschap heenbladert.

 

Slechts 20% van alle aanmelders slaagt voor het zorgvuldig geselecteerde en individueel gescreende aanmeldingsproces. Alle kattenoppassers hebben toegang tot handige hulpmiddelen en kunnen lid worden van onze kattenoppas Facebookgroep voor tips en tricks die worden gedeeld tussen de ervaren kattenoppassers.

 

We houden onze gemeenschap ook heel goed in de gaten en hebben een vriendelijk klantenserviceteam beschikbaar om onze hoge servicenormen en klanttevredenheid te behouden.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT