twee cyperse kittens

Op zoek naar een last minute kattenoppasser?

Uitstekend       op basis van 320842 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Heb je last minute reisplannen? Kan je gebruikelijke oppasser niet? Geen probleem. We regelen graag een nieuwe kattenoppas voor je. Plaats gewoon een Jobverzoek en we brengen al onze vertrouwde en gescreende oppassers in jouw buurt op de hoogte. Beschikbare oppassers nemen graag last minute boekingen aan en zullen snel reageren.

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 320842 beoordelingen

Dringend een kattenoppasser nodig?

Meestal nemen kattenouders graag de tijd om te zoeken en de profielen van onze lieve kattenoppassers door te lezen.

Maar als je last minute reisplannen hebt en je zo snel mogelijk een kattenoppasser moet vinden, biedt Cat in a Flat een Jobverzoek service aan die je aanvraag in één keer naar veel kattenoppassers in jouw omgeving stuurt. Op die manier worden kattenoppassers in de buurt gealarmeerd en kunnen degenen die beschikbaar zijn via onze app op jouw verzoek reageren.

Met behulp van ons boekingsplatform kun je een gratis kennismakingsbezoek regelen of in eerste instantie gewoon praten over de verwachte kattenoppasdienst zonder enige verplichtingen aan te gaan. Onze kattenoppassers zullen naar jouw huis komen en volgen graag jouw specifieke instructies op om een professionele 5-sterren kattenoppasdienst te leveren.

Onze ervaren en betrouwbare kattenoppassers komen één of twee keer per dag langs om voor jouw kat te zorgen, te voeden, te knuffelen en te spelen. Het verschonen van de kattenbak en dagelijkse foto's zijn vanzelfsprekend.

We helpen je graag een betrouwbare kattenoppas te vinden om voor jouw kat te zorgen in je eigen huis. Het is een geweldig alternatief voor kattenpensions, dus of je nu op zoek bent naar drop-in bezoeken of overnachtingen, onze kattenoppassers staan altijd klaar om te helpen.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Wat is katten oppas?

Kattenoppas is een dienst waarbij je een vertrouwd persoon betaalt om voor je kat te zorgen in jouw eigen huis terwijl je weg bent op vakantie of zakenreis.

Deze service is stressvrij omdat je kat veilig en gelukkig blijft in het comfort van zijn eigen huis. Thuisbezoeken verminderen de stress die gepaard gaat met je kat in de reismand krijgen en het maken van een lange autorit naar een pension.

Het boeken van een kattenoppasser is ook voordeliger dan je kat in een pension te laten verblijven.

Is een kattenoppas of een kattenpension de juiste optie voor mijn kat?

Elke kat is anders en er is geen oplossing die voor alle katten geschikt is. De overgrote meerderheid van de katten blijft echter liever in hun eigen huis om verzorgd te worden.

Katten houden niet van verandering, ze houden niet van reizen en ze houden er niet van om ruimte te delen met onbekende katten. Kattenoppassers besteden individuele, op maat gemaakte en liefdevolle aandacht aan jouw kat(ten) op basis van hun voorkeuren. Daarom is kattenoppas de beste oplossing voor de meeste katten, en het is ook handiger en goedkoper voor katteneigenaren.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT