twee cyperse kittens

Vind een betrouwbare kattenoppasser in Rotterdam

Wij brengen je in contact met Kattenoppassers in Rotterdam

Kies uit onze fijne gemeenschap van lokale kattenoppassers in en rondom Rotterdam. Zij bieden kattenoppasdiensten aan met dagelijkse bezoeken of overnachtingen.

resultaten! - van de huisdierenoppassers weergegeven!  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sorry, er zijn nog geen oppassers bij jou in de buurt.

Maar blijf alsjeblieft in contact, we sturen je graag een email wanneer een nieuwe oppasser bij jou in de buurt zich heeft aangemeld.

Je kunt ook een huisoppas overwegen - gegarandeerd extra veel knuffels voor je kat!

- van de huisdierenoppassers weergegeven!

Met Cat in a Flat kun je een gescreende kattenoppas in Rotterdam vinden die drop-in kattenoppasdiensten aanbiedt en voor je kat zorgt vanuit het comfort van hun eigen huis.

 

Waarom je kat naar een pension brengen als je lokale vertrouwde kattenoppassers in jouw buurt kunt boeken om drop-in en nachtelijke dierenverzorging voor je kat te bieden in het comfort van hun eigen huis?

 

Cat in a Flat biedt kattenoppasdiensten aan, waaronder het voeren van je kat, het verschonen en schoonmaken van de kattenbak, en spelen en knuffelen met je kat. Indien nodig kunnen onze betrouwbare kattenoppassers ook extra diensten aanbieden zoals het toedienen van medicijnen aan je kat, overnachtingen en andere basiszorg voor thuis.

 

Tijdens je eerste gratis kennismaking met je kattenoppasser van Cat in a Flat, krijg je de kans om te zien hoe ze met je kat omgaan en ook om de individuele behoeften van je kat uit te leggen.

 

Onze kattenoppasdiensten in Rotterdam bieden betaalbare, stressvrije huisdierenverzorging vanuit een gemeenschap met kattenliefhebbers zoals jij!

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT