twee cyperse kittens

Vind een betrouwbare kattenoppasser in Amsterdam

Wij brengen je in contact met Kattenoppassers in Amsterdam

Kies uit onze gemeenschap van oppassers voor bezoek overdag of s' nachts. Vul simpelweg je postcode of gebied in, samen met de periode waarin je weg zult zijn, en we zullen je matchen met een paar lieve lokale kattenoppassers in Amsterdam.

 

Sorry, er zijn nog geen oppassers bij jou in de buurt.

Maar blijf alsjeblieft in contact, we sturen je graag een email wanneer een nieuwe oppasser bij jou in de buurt zich heeft aangemeld.

Je kunt ook een huisoppas overwegen - gegarandeerd extra veel knuffels voor je kat!

Met Cat in a Flat, komen onze oppassers dagelijks langs of blijven zelfs overnachten, allemaal op maat gemaakt om aan de routine en voorkeuren van jouw kat te voldoen. Wanneer je een lokale kattenoppas in Amsterdam boekt via Cat in a Flat, krijg je toegang tot een reeks van diensten die ervoor zorgen dat jouw kat gelukkig en tevreden blijft.

 

Wanneer je een lokale kattenoppas in Amsterdam boekt via Cat in a Flat, meld je je aan voor diverse services die ervoor zorgen dat jouw kat gelukkig en tevreden blijft.

 

Van voeren en de kattenbak verschonen tot spelen en knuffelen, onze betrouwbare oppassers doen alles met zorg en aandacht voor detail. En als je kat extra zorg nodig heeft, zoals het toedienen van medicijnen of overnachtingen, staan we voor je klaar. Het welzijn van je kat staat bij ons voorop, daarom bieden we een gratis kennismaking aan met de door jou gekozen oppasser van Cat in a Flat. Dit is de perfecte gelegenheid om hun interactie met jouw kat te observeren en eventuele speciale behoeften van jouw harige vriend te bespreken.

 

En het beste van alles? Het boeken van een kattenoppas bij Cat in a Flat is niet alleen handig en betrouwbaar, maar ook voordeliger dan traditionele opties voor pensionopvang of kattenverblijven in Amsterdam.

 

Verwen je kat met de zorg die hij verdient - kies vandaag nog voor Cat in a Flat!

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT