twee cyperse kittens

Vind de beste
kattenoppasser
bij jou in de buurt.

Kattenoppasservice in Nederland

Vind een betrouwbare en vertrouwde kattenoppasser bij jou in de buurt met Cat in a Flat

Wij bieden de beste kattenoppassdiensten in Nederland. Onze lokale en gescreende huisdierenoppassers bieden een drop-in of overnachtingservice. Een geweldig alternatief voor kattenpensions.

Kattenoppas Advies - Veelgestelde Vragen

Wanneer moet ik op zoek naar een kattenoppasser?

Hoe eerder, hoe beter bij het zoeken naar een kattenoppasser, vooral als het de eerste keer is dat je een kattenoppasser wilt boeken.

Cat in a Flat zou aanraden om minstens een paar weken de tijd te nemen om een betrouwbare kattenoppasser te vinden. Tijdens drukke periodes, zoals rond de zomer en feestdagen, is het verstandig om minstens een maand van tevoren te beginnen met zoeken.

Hoeveel kost kattenoppas?

De prijs van kattenoppas hangt af van het niveau van de service en de kattenoppasser zelf. Meer ervaren kattenoppassers die extra diensten aanbieden zoals het toedienen van medicijnen, vragen meer geld.

 

Kattenoppassers bieden een op maat gemaakte service, dus je kunt extra diensten tegen betaling toevoegen, zoals het ophalen van de post of het water geven van de planten. Denk goed na over het niveau van de service en de zorg die jouw kat nodig heeft van een oppasser. Zoals bij de meeste dingen, is de goedkoopste optie niet altijd de beste als het om kattenoppas gaat. 

Is het slecht om je kat in een pension te laten verblijven?

De meeste kattenpensions zijn professioneel gerunde faciliteiten die 24 uur per dag zorg en aandacht voor katten bieden.

Het is niet slecht of verkeerd om je kat in een pension te laten verblijven, vooral als je geen andere oplossing voor de kattenverzorging kunt vinden. Maar het regelen van kattenverzorging aan huis is een betere, vriendelijkere oplossing voor je kat. Kattenoppas is ook handiger voor jou! Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk op zoek gaat naar kattenoppassers om de beste zorg voor jouw huisdier te garanderen.

Hoe je je voorbereidt op een overnachtende kattenoppasser

Het inhuren van een kattenoppasser die blijft overnachten, vereist meer planning en voorbereiding dan wanneer ze alleen maar één of twee keer per dag voor een bezoek naar je huis zouden gaan.

Nachtelijke kattenoppasdiensten vereisen extra voorbereiding om klaar te zijn voor je gast. Hier zijn de beste tips om ervoor te zorgen dat je kattenoppasser zich welkom voelt in je huis. Het is belangrijk dat ze alles hebben wat ze nodig hebben gedurende hun verblijf.

Hier is de handige checklist van Cat in a Flat voor de voorbereiding van je overnachtende kattenoppasser.

Hoe vind ik een betrouwbare kattenoppasser?

De beste manier om een betrouwbare kattenoppasser te vinden is via een platform zoals Cat in a Flat.

Alle kattenoppassers van Cat in a Flat gaan akkoord met een gedragscode om ervoor te zorgen dat jouw pluizige familielid de beste kattenverzorging krijgt.

Cat in a Flat biedt ook een garantie om oppassers en eigenaren te helpen als er iets misgaat tijdens de kattenoppasperiode.

Dit soort ondersteuning is alleen beschikbaar vanuit een professionele, betrouwbare kattenoppasdienst die zijn kattenliefhebbende gemeenschap veilig wil houden.

Wat is katten oppas?

Kattenoppas is een dienst waarbij je een vertrouwd persoon betaalt om voor je kat te zorgen in jouw eigen huis terwijl je weg bent op vakantie of zakenreis.

Deze service is stressvrij omdat je kat veilig en gelukkig blijft in het comfort van zijn eigen huis. Thuisbezoeken verminderen de stress die gepaard gaat met je kat in de reismand krijgen en het maken van een lange autorit naar een pension.

Het boeken van een kattenoppasser is ook voordeliger dan je kat in een pension te laten verblijven.

Is een kattenoppas of een kattenpension de juiste optie voor mijn kat?

Elke kat is anders en er is geen oplossing die voor alle katten geschikt is. De overgrote meerderheid van de katten blijft echter liever in hun eigen huis om verzorgd te worden.

Katten houden niet van verandering, ze houden niet van reizen en ze houden er niet van om ruimte te delen met onbekende katten. Kattenoppassers besteden individuele, op maat gemaakte en liefdevolle aandacht aan jouw kat(ten) op basis van hun voorkeuren. Daarom is kattenoppas de beste oplossing voor de meeste katten, en het is ook handiger en goedkoper voor katteneigenaren.

Hoe werkt kattenoppas?

Het vinden van een betrouwbare kattenoppasser bij Cat in a Flat is snel, gemakkelijk en veilig.

Vul simpelweg jouw postcode of de naam van jou regio in, plus de datum waarop je een cat sitter nodig hebt. Cat in a Flat zal je vervolgens in contact brengen met een aantal leuke kattenoppassers bij jou in de buurt.

Zodra je jouw favoriete sitter hebt gekozen, regel je van tevoren een ontmoeting. Dit is de beste manier om erachter te komen of jouw 'baas' jouw keuze goedkeurt. 

De kattenoppasser dient naar jouw huis te komen om jouw kat te ontmoeten, zijn/haar routine te leren kennen, te weten waar het voer wordt bewaard en om de sleutel op te halen. Alle kattenoppassers zijn bereid om jouw specifieke kattenverzorgingsinstructies op te volgen, zolang je deze duidelijk maakt.

Zoek naar meer kattenverzorgingsdiensten

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT