twee cyperse kittens

Thuis- en huisdierenoppas gemakkelijk gemaakt.

Uitstekend       op basis van 320833 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Vind een huisdierenoppas die voor alle soorten dieren kan zorgen. Bij Cat in a Flat hebben we niet alleen geweldige kattenoppassers, maar ook oppassers voor konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen!

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 320833 beoordelingen

Wat is een huisdierenoppasser?

 

Een huisdierenoppasser komt naar jouw huis om voor jouw dier te zorgen. Op deze manier kan jouw huisdier in de vertrouwde omgeving van zijn eigen huis blijven terwijl jij weg bent. Zie huisdierenoppassers als een soort kinderoppas maar dan voor dieren!

 

Hoe werkt huisdierenoppas?

 

Onze huisdierenoppasservice bij Cat in a Flat is een online platform waar je een lokale huisdierenoppasser kunt kiezen en inhuren uit onze gescreende en betrouwbare gemeenschap van lokale verzorgers die veel van huisdieren houden. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Jij en jouw huisdier kunnen de oppasser leren kennen en zo de perfecte huisdierenoppas match vinden.


Onze gescreende en lokale huisdierenoppas zorgt voor jouw huisdier vanuit jouw huis terwijl jij weg bent. Dit verlicht de druk om te moeten leunen op vrienden of familie om voor jouw huisdier te zorgen wanneer je van huis bent. Huisdierenoppassers passen hun verzorgingsdiensten aan op basis van het type huisdier dat je hebt en de persoonlijke behoeften van jouw dier. Onze betrouwbare huisdierenoppassers zorgen voor alle soorten dieren. We hebben niet alleen geweldige kattenoppassers hier bij Cat in a Flat, maar ook oppassers voor konijnen, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen!

 

Enkele diensten die huisdierenoppassers kunnen bieden zijn:

 

 • Actief bezig zijn met jouw huisdier en hen laten bewegen. Dit kunnen activiteiten zijn zoals het in de gaten houden van hen in de tuin, of met hen spelen.
 • Voeden, verzorgen, schoonhouden van de leefomgeving van jouw huisdier en andere basiszorg.
 • Het verzorgen van jouw huis terwijl je weg bent, door middel van dagelijkse bezoeken of overnachtingen.  
 • Gespecialiseerde diensten zoals het in bad doen van jouw huisdier of het toedienen van medicijnen.

Hoe weet ik of ik een huisdierenoppas nodig heb?

 

Veel dieren blijven bij voorkeur in het comfort en de bekendheid van hun eigen huis - vooral als hun eigenaar weg is. Het hebben van iemand die op je huisdier past, hangt af van de persoonlijkheid van jouw huisdier en of een huisdierenoppas een stressvrijere optie voor hen zou zijn.

 

In sommige gevallen is het meenemen van jouw huisdier naar een andere locatie - of het nu naar een dierenpension is of naar het huis van een vriend of familielid - terwijl je weg bent geen geschikte optie. Dit geldt vooral voor reptielen of vissen (waar je mogelijk een groot aquarium moet verplaatsen) of gemakkelijk gestreste knaagdieren, zoals cavia's.

 

Verschillen tussen een huisdierenoppas en een dierenpension

 

 

Zowel een huisdierenoppas als een dierenpension zijn populaire opties onder huisdierouders, maar wat is het verschil tussen de twee?

 

Bij huisdierenoppas komt de oppasser rechtstreeks naar jouw huis om voor jouw huisdier te zorgen in zijn vertrouwde omgeving. De voordelen van het inhuren van een huisdierenoppasser zijn:

 

 • Jouw huisdier is de enige focus van jouw oppasser.
 • Op maat gemaakte zorg voor jouw specifieke huisdier.
 • Jouw huisdierenoppasser kan indien nodig overnachten.
 • Iemand om op jouw huis te letten en je te waarschuwen als er zich noodsituaties voordoen.
 • Jouw huisdier hoeft zich niet aan te passen aan een nieuwe omgeving.
 • Jouw huisdier loopt minder kans om een ziekte van buitenaf op te lopen.

Bij een dierenpension breng je jouw huisdier naar een opvanglocatie waar professionals voor ze zorgen. Over het algemeen verblijven er ook andere dieren. Hier zijn de voordelen van een dierenpension:

 

 • Het kan goedkoper zijn. 
 • Als jouw huisdier sociaal is, kan hij genieten van het gezelschap van andere dieren.
 • Je kunt er zeker van zijn dat jouw huisdier bij gekwalificeerde mensen is, aangezien dierenpensions worden gerund door getrainde professionals.

 

Hoe vind ik een goede huisdierenoppasser? 

 

Indien mogelijk, begin zo vroeg mogelijk met het zoeken naar een huisdierenoppas. Op deze manier kun je informeren naar de huisdierenoppasdiensten van oppassers die ervaring hebben met jouw type huisdier. Bekijk zorgvuldig de profielen van oppassers om te zien welke kwalificaties en beoordelingen jouw potentiële huisdierenoppasser heeft. Zorg ervoor dat ze zich kunnen aanpassen en kunnen voldoen aan de unieke behoeften van jouw dier en bekend zijn met basis EHBO voor huisdieren. Pluspunten als een huisdierenoppasser hetzelfde type dier als het jouwe heeft of heeft gehad!

 

Zodra je een huisdierenoppasser hebt gevonden waarvan je denkt dat het een goede match is, nodig deze dan uit zodat jij en jouw huisdier diegene kunnen ontmoeten. Zorg ervoor dat jouw huisdier het goed met de oppasser kan vinden en stel je oppasser genoeg vragen! Je laat jouw geliefde huisdier onder hun zorg achter, dus je wilt zoveel mogelijk te weten komen over de kwalificaties en ervaring van de huisdierenoppasser.

 

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT