twee cyperse kittens

Katten dagverzorging service die geschikt is voor alle katjes

Uitstekend       op basis van 320834 beoordelingen

Hallo Kattenliefhebbers!

Onze kattenoppassers komen één of twee keer per dag naar jouw huis om voor je kat te zorgen, te voeden, te knuffelen en te spelen. Het verschonen van de kattenbak en dagelijkse foto's zijn vanzelfsprekend. Onze kattenoppassers wonen in de buurt en kunnen niet wachten om voor je katten te zorgen.

 • Lokale Kattenoppassers

  Kies uit onze gemeenschap van lokale 'drop-in' & overnachtende kattenoppassers.

 • Kattenoppasservice

  Zodra je je favoriete oppasser hebt gevonden, boek & betaal je in een paar eenvoudige klikken.

 • Dringend een Kattenoppas nodig?

  Geniet van dagelijkse foto-updates van jouw harige vriendje terwijl je weg bent.

50.000 Geregistreerde Huisdierenoppassers • 2 Miljoen Bezoeken • 98% 5-Sterren Beoordelingen

twee cyperse kittens
 • Berina G
  .

  Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven hoe geweldig Cecilia's kattenoppasdiensten zijn. Toen ik haar ontmoette, wist ik dat mijn katten in goede handen waren. Celia is niet alleen een kattenoppasser; ze is een kattenfluisteraar! Haar liefde voor katten is duidelijk te zien in de manier waarop ze met ze omgaat. Tijdens mijn afwezigheid gaf Celia zorg, aandacht en genegenheid aan mijn pluizige baby's.

 • Johan M
  .

  Onze ervaring met Britta was fantastisch! In december zorgde zij uitstekend voor onze kat, met regelmatige updates en veel foto's. Dit gaf ons een gerust gevoel. Onze kat was duidelijk gelukkig bij haar. Haar communicatie was top en haar liefde voor dieren was duidelijk. Wij bevelen haar ten zeerste aan en hopen haar in de toekomst weer te kunnen gebruiken

 • Marta J
  .

  Ik moest op het laatste moment een kattenoppas regelen en vinden. David bood zichzelf zonder aarzeling aan. Alles verliep goed. Ik waardeer zijn hulp echt :)

 • Diego C
  .

  De aandacht voor detail, betrouwbaarheid en oprechte genegenheid van Tian voor onze kat Luigi maakten onze tijd weg van huis stressvrij. We keerden terug naar een blije en goed verzorgde kat. De dagelijkse berichten en schattige foto's zorgden ervoor dat we ons verbonden voelden, zelfs als we mijlenver weg waren. Betrouwbaar, zorgzaam en zeer aanbevolen!

 • Roman
  .

  Geweldige huisdieroppasser! Ik twijfelde om mijn kitten bij een vreemde achter te laten, maar Polina stuurde me van tevoren een bericht om te informeren naar zijn favoriete speelgoedslang, zodat hij zich super op zijn gemak voelde bij haar! Zou haar zeker aanbevelen, ze hield me ook op de hoogte met foto's gedurende de hele dag

 • Word Oppasser

  Kattenoppassers kunnen dagelijkse bezoeken of overnachtingen aanbieden. Alle oppassers kunnen hun eigen tarieven bepalen.

Blijf Verbonden

Download onze gratis App

mobile phone screenshot

Uitstekend       op basis van 320834 beoordelingen

Cat in a Flat oppassers bieden een selectie van op maat gemaakte diensten voor jou en je kat terwijl je weg bent. Je kunt een lokale oppasser boeken om één of twee keer per dag langs te komen om op meneer Whiskers te passen. Onze kattenliefhebbende verzorgers doen veel meer dan alleen je kat voeden en de kattenbak verschonen. Cat in a Flat vraagt alle oppassers om de bestande routine van je kat te volgen om ze gelukkig en stressvrij te houden.

 

Alle dagelijkse bezoeken moeten 20-40 minuten duren, zodat je kat voldoende menselijk contact, genegenheid en de kans om te spelen krijgt. Je kunt ook uitkijken naar geruststellende dagelijkse updates en foto's van je kat terwijl je weg bent. Kom terug bij een blije, ontspannen kat door ze te laten verzorgen in het comfort van hun eigen huis.

 

Als je kat meer aandacht nodig heeft, kun je ook een oppasser boeken om te overnachten. Dit is vooral handig voor oudere katten, kittens en katten die medicatie nodig hebben. Je kunt oppassers ook vragen om de planten water te geven of de post op te halen, het is een dienst die helemaal is afgestemd op jouw behoeften.

 

Zoek in onze gemeenschap van kattenliefhebbende verzorgers en lees bestaande klantrecensies om de perfecte oppas voor jou te vinden. Alle Cat in a Flat oppassers zijn gescreend en vallen onder onze Cat in a Flat Garantie, dus je weet dat je je harige vriend in veilige handen achterlaat.

Payment Method Information

Betaal Veilig

American Express MasterCard Visa iDEAL IBAN SOFORT